„Sala Omnia” va trece în administrarea Centrului Naţional al Dansului din Bucureşti

08 Septembrie

Sala Omnia trece din administrarea Operei Naționale din București în administrarea Centrului Național al Dansului București (CNDB), potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată în ședința de astăzi.

CNDB este singura instituție publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii creată cu scopul de a susține, dezvolta și promova dansul contemporan. Atribuirea sălii Omnia în administrarea Centrului va facilita buna desfășurare a activităților acestei instituții, între care programe și proiecte care contribuie la crearea unui mediu favorabil dialogului, reflecției si dezbaterii, cu scopul de a încuraja cercetarea, experimentul și inovația din arta contemporană.

Imobilul va oferi condițiile necesare pentru funcționarea în mod corespunzător a Centrului Naţional al Dansului București, în scopul dezvoltării şi promovării dansului contemporan, prin organizarea de evenimente: cursuri, proiecte, ateliere şi masterclass-uri destinate profesioniștilor, programe de cursuri destinate publicului larg, ateliere de compoziţie coregrafică şi improvizaţie, cursuri de management cultural şi ateliere de dans destinate elevilor de la liceele de coregrafie din ţară. Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei

 • Galerie foto

  Galerie foto

  Fotografii de la evenimentele şi activităţile publice la care participă prim-ministrul și cele de la Palatul Victoria

  Află mai multe
 • Comunicate de presă

  Comunicate de presă

  Cele mai recente comunicate de presă referitoare la activitățile desfășurate de prim-ministru şi de cabinetul Guvernului.

  Află mai multe
 • Guvernare

  Guvernare

  Situația politică dificilă cu care România se confruntă astăzi impune promovarea unui program de guvernare cu obiective pe termen scurt care să pregătească reformele necesare pentru modernizarea României în spirit european.

  Află mai multe
 • Posturi vacante

  Posturi vacante

  Lista posturilor vacante de funcționar public din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

  Află mai multe
 • Cabinetul de miniștri

  Cabinetul de miniștri

  Prim-ministrul conduce Guvernul și coordonează activitatea membrilor acestuia, cu respectarea atribuțiilor legale.

  Află mai multe