Actualitate

Joi, 29 Iunie

Premierul Mihai Tudose a cerut instituţiilor sa acţioneze de urgenţă pentru salvarea vieţii militarilor răniţi în accidentul din Argeş

Premierul Mihai Tudose a cerut ministrului Apărării Adrian Tuțuianu, ministrului de Interne Carmen Dan și secretarului de stat din MAI Raed Arafat să acționeze de urgență, în mod coordonat, în cadrul celulei de criză, pentru salvarea vieții militarilor răniți în accidentul care a avut loc în această seară în județul Argeș.
Prim-ministrul Tudose este în permanentă legătură cu instituțiile implicate în acțiunea de salvare pentru ca Executivul să pună la dispoziție tot ce este nevoie pentru sprijinirea victimelor și a familiilor acestora. 
"Solicit ministrului Sănătății să pună la dispoziția spitalelor în care vor fi internați militarii răniți toate resursele necesare pentru a fi cât mai bine ingrijiți. În această seară am cerut și ministrului Apărării Adrian Tutuianu, precum și secretarului de stat din MAI Raed Arafat, să se deplaseze la locul accidentului pentru a coordona acțiunile de salvare. Suntem alături de militarii răniți în acest cumplit accident și le dorim multă sănătate", a precizat premierul Tudose.
De asemenea, șeful Executivului a transmis condoleanţe tuturor celor îndureraţi după această tragedie. Guvernul va oferi sprijinul necesar familiilor militarilor implicaţi în acest accident.   

  Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei

 • Galerie foto

  Galerie foto

  Fotografii de la evenimentele şi activităţile publice la care participă prim-ministrul și cele de la Palatul Victoria

  Află mai multe
 • Comunicate de presă

  Comunicate de presă

  Cele mai recente comunicate de presă referitoare la activitățile desfășurate de prim-ministru şi de cabinetul Guvernului.

  Află mai multe
 • Guvernare

  Guvernare

  Situația politică dificilă cu care România se confruntă astăzi impune promovarea unui program de guvernare cu obiective pe termen scurt care să pregătească reformele necesare pentru modernizarea României în spirit european.

  Află mai multe
 • Posturi vacante

  Posturi vacante

  Lista posturilor vacante de funcționar public din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

  Află mai multe
 • Cabinetul de miniștri

  Cabinetul de miniștri

  Prim-ministrul conduce Guvernul și coordonează activitatea membrilor acestuia, cu respectarea atribuțiilor legale.

  Află mai multe